Prijslijst

Prijslijst losse verhuur

Voor prijzen van verhuur met bediening en langere huurtermijnen kunt u contact opnemen via de contactpagina of bellen met 0512-540443. De tabel voor meerdagenhuur staat ook hieronder.

Legitimatie is verplicht en u betaalt een borg, die u terugkrijgt wanneer u de apparatuur in gelijke staat terugbrengt. Hou er rekening mee dat bij ophalen het hele huurbedrag én de borg afgerekend moet worden! Pinnen is bij ons mogelijk.

Voor bezorgen/afhalen en (de-)installeren betaalt u € 30,- per uur en de gereden kilometers, afhankelijk van het transportvolume.

Huurt u voor de eerste keer, lees dan ook de aanvullende informatie onderaan deze pagina.

Dagen huur

Factor

Dagen huur

Factor

1

1.0

8

4.4

2

1.5

9

4.7

3

2.0

10

5.0

4

2.5

11

5.3

5

3.0

12

5.7

6

3.5

13

6.0

7

4.0

14

6.2

Denk hier ook even aan:

Wij gaan ervan uit dat de huurder voldoende kennis van zaken heeft van de gehuurde goederen, evenals de bediening hiervan. Niet goed functioneren vanwege bedieningsfouten zijn voor verantwoordelijkheid van de huurder. Indien wij op locatie moeten komen om problemen op te lossen die niet door gebreken aan de apparatuur worden veroorzaakt, betaalt u de werkuren én de gereden kilometers.


Vanwege helaas vaker voorkomende fraude gevallen moeten nieuwe klanten voor verhuur minimaal 2 dagen vooraf, een kopie van een geldig legitimatiebewijs overleggen of mailen. Hiermee wordt een krediet en fraude onderzoek gedaan. Dit moet de ID zijn van de persoon die de spullen komt ophalen. Aan andere personen wordt de apparatuur niet meegegeven! Dit wil dus zeggen dat als een ander het ophaalt, deze persoon zich ook minimaal 2 dagen van tevoren al moet legitimeren.


Copyright Pro Facilities