Livestream

LIVESTREAM PAKKETTEN

PROFESSIONEEL LIVE STREAMEN OP MAAT

Als professionals in de film-, broadcast- en congreswereld kunnen wij u de meest professionele livestream mogelijkheden aanbieden, maar soms kan het ook simpel. Ook hier geldt ons no-nonsense beleid: Niet moeilijker maken dan nodig

Een extra punt van aandacht is het geluid bij de video, dit "horen" we hier en daar nog wel eens misgaan: ook hiervoor hebben wij onze professionele aanpak met eigen geluidsapparatuur. Onze medewerkers zorgen tevens voor de juiste belichting. Daarom heeft úw uitzending kraakhelder beeld en geluid!


Een greep uit onze livestream pakketten: 
 

 1. Semi-live met 1 camera vanaf € 250,- ex btw
  1 technicus komt naar de locatie en er wordt met 1 camera geregistreerd. De opname wordt ongemoteerd direct na afloop ge-upload naar internet (na plm. 1 uur), zodat kijkers, al dan niet met afgeschermd door een wachtwoord, de opnamen kunnen terugkijken. Deze blijft een afgesproken periode beschikbaar.
 2. Livestream met 1 camera vanaf € 395,- ex btw
  1 technicus komt naar de locatie, er wordt met 1 camera geregistreerd en direct gestreamd via een lokaal beschikbare internet aansluiting. Beelden van 1 laptop/beamer kunnen worden meegeschakeld in de stream. Kijkers kunnen berichten bij de stream achterlaten. De stream kan afgeschermd worden door een wachtwoord.
 3. Livestream met 2 camera's vanaf € 675,- ex btw
  Om ook een goede indruk van de sfeer van de lokatie te geven is het beter om met 2 cameras te werken. We merken dat dit bijvoorbeeld bij uitvaarten maar ook andere events  met publiek écht bijdraagt aan de belevingskwaliteit van de uitzending. Kijkers kunnen berichten bij de stream achterlaten.
  1 Bediende en 1 vaste camera worden, eventueel met laptop/beamer beeld, live geschakeld naar een livestream via een lokaal beschikbare internet aansluiting. De stream kan afgeschermd worden door een wachtwoord.


Onze basis is altijd full HD. De kwaliteit van de stream is echter afhankelijk van de lokaal beschikbare upstream verbinding. Het is mogelijk om bij een niet geschikte (of niet beschikbare) internetaansluiting,  via het telefoonnet te streamen. Vraag naar de mogelijkheden en meerkosten. Bij bovenvermelde tarieven is uitgegaan van een uitzending van ca. 90 minuten met normale op- en afbouwtijd. Reiskosten naar de locatie is € 0,25 per gereden km.
Wilt u een andere combinatie of heeft u bijzondere wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ook kunnen wij uiteraard zorgen voor een perfect geluidssysteem, beamer, beeldschermen, of u helpen met  powerpoints, filmpjes of foto's.

Copyright Pro Facilities